Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen over het kiezen van een tweedehands elektrische fiets

Hoe kies je een elektrische fiets?

Jouw keuze zal afhangen van je gebruik en het soort activiteit dat je met jouw elektrische fiets gaat doen, alsook van jouw criteria op het gebied van modellen, motoren, accu's en natuurlijk de prijs. Wij nodigen je uit ons koopgids of ons selectieprogramma op maat te gebruiken.

Hoeveel kost een elektrische fiets?

Fabrikanten van elektrische fietsen bieden al assortimenten aan vanaf €500, het aanbod kan gaan tot zeer luxe fietsen van meer dan €3000.

Welke maat elektrische fiets moet ik kiezen?

Je kan je lengte selecteren in de filters van onze fietscatalogus om een e-bike selectie op maat te krijgen.

Wat is de goedkoopste prijs voor een elektrische fiets?

Je kan de zoekfilters gebruiken om fietsen te vinden die bij je budget passen. Bijvoorbeeld het filter "onder de 1000 euro" in dit geval.

Hoeveel gewicht kunnen jullie fietsen dragen?

Het maximumgewicht dat een fiets kan dragen hangt af van het model, maar varieert meestal tussen 90 kg en 120 kg, afhankelijk van de fabrikant.

Hoeveel weegt een elektrische fiets?

Het gemiddelde gewicht van een elektrische fiets is 20 tot 28 kg. De elektrische bakfietsen moeten bijzonder sterk zijn, en wegen tot 40 kg. Mountainbikes wegen tussen 15 en 28 kg, vouwfietsen voor woon-werkverkeer rond 20 kg. De lichtste fietsen op de markt zijn vaak compacte fietsen met een aluminium frame en wegen tussen 9 en 10 kg.

Mocht je nog meer vragen hebben: 

Stuur ons een email: support@upway.shop