Bestel vóór 17 december om je fiets onder de kerstboom te krijgen 🎄

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen over het kiezen van een tweedehands elektrische fiets

Hoe kies je een elektrische fiets?

Je keuze hangt af van hoe je de elektrische fiets gaat gebruiken, welke activiteiten je ermee wilt doen, en ook van je criteria wat betreft modellen, motoren, accu's en natuurlijk de prijs. We nodigen je uit om gebruik te maken van onze keuzehulp.

Hoeveel kost een elektrische fiets?

Fabrikanten bieden al elektrische fietsen aan in assortimenten vanaf €500, maar het aanbod strekt zich ook uit tot zeer luxe fietsen met prijzen van meer dan €3000.

Welke maat elektrische fiets moet ik kiezen?

Om een e-bike selectie op maat te krijgen, kun je je lengte selecteren in de filters op onze website.

Wat is de goedkoopste prijs voor een elektrische fiets?

Je kunt de zoekfilters gebruiken om fietsen te vinden die binnen je budget passen, zoals bijvoorbeeld het filter "onder de €1000" in dit geval. 

Hoeveel gewicht kunnen jullie fietsen dragen?

Het maximumgewicht dat een fiets kan dragen hangt af van het model, maar varieert meestal tussen 90 KG en 150 KG, afhankelijk van de fabrikant.

Hoeveel weegt een elektrische fiets?

De gemiddelde gewichten van verschillende soorten fietsen zijn als volgt: elektrische fietsen wegen doorgaans tussen de 20 en 28 kg. Elektrische bakfietsen moeten bijzonder stevig zijn en wegen tot ongeveer 40 kg. Mountainbikes variëren in gewicht van 15 tot 28 kg, terwijl vouwfietsen voor woon-werkverkeer meestal rond de 20 kg wegen. De lichtste fietsen op de markt zijn vaak compacte fietsen met een aluminium frame en wegen tussen de 9 en 10 kg.

Mocht je nog meer vragen hebben: 

Stuur ons een email: support@upway.shop