De beste elektrische fiets van 2023: Een overzicht van Upway's favorieten


elektrische mountainbike

Ben jij op zoek naar de beste elektrische fiets? Dan heb je vast al gemerkt dat er enorm veel keuze is. Er zijn verschillende type fietsen, merken, modellen en specificaties om uit te kiezen. Daarom nemen we in dit artikel een kijkje naar de beste elektrische fietsen en zetten we de belangrijkste eigenschappen op een rijtje, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken. Hieronder vind je de beste elektrische fietsen van 2023 volgens Upway.

VanDijck Ceto beste elektrische fiets

VanDijck Ceto

De VanDijck Ceto is een stijlvolle elektrische stadsfiets met een sportieve look. De fiets heeft een krachtige motor en een superieure accu die tot wel 140 kilometer meegaat. De fiets heeft een comfortabele zithouding en is uitgerust met Shimano Deore XT versnellingen. Hierdoor kun je soepel schakelen tussen de versnellingen en heb je altijd de perfecte ondersteuning.


De VanDijck Ceto is bij Upway verkrijgbaar vanaf €1.449.

Veloci spirit open beste elektrische fiets

Veloci Spirit Open

De Veloci Spirit Open is een elektrische fiets met een stoere uitstraling. Een ideaal model voor dagelijks woon-werkverkeer in de stad. Ook deze fiets beschikt ook over een krachtige motor en een duurzame accu die tot wel 130 kilometer meegaat. De Veloci Spirit Open heeft ook een verende voorvork voor extra comfort tijdens het rijden. Bovendien heeft deze fiets een handig LCD-scherm dat informatie geeft over de afgelegde afstand, snelheid en batterijduur.


De Veloci Spirit Open is bij Upway verkrijgbaar vanaf €1.499.

Gazelle ultimate c8 beste elektrische fiets

Gazelle Ultimate C8

De Gazelle Ultimate C8 is een comfortabele en veelzijdige elektrische fiets die geschikt is voor dagelijks gebruik en lange afstanden. Deze fiets heeft een Bosch motor en een batterij die tot wel 140 kilometer meegaat. De fiets heeft ook een comfortabel zadel en verende voorvork voor een soepele rit, evenals hydraulische schijfremmen voor een goede remkracht. Bovendien heeft de Gazelle Ultimate C8 een modern en elegant ontwerp dat er geweldig uitziet.


De Gazelle Ultimate C8 is bij Upway verkrijgbaar vanaf €1.749.


Kalkhoff beste elektrische fiets

Kalkhoff Image 3.B / Kalkhoff Endeavour 3.B Move

De Kalkhoff Image 3.B en Kalkhoff Endeavour 3.B Move zijn robuuste en betrouwbare elektrische mountainbikes die geschikt zijn voor allerlei soorten ritten. Dit is de ideale fiets voor verschillende doeleinden: woon-werkverkeer in de stad, voor casual rijden of voor actieve fietstochten. Beide fietsen hebben een Bosch motor en een batterij die tot wel 150 kilometer meegaat. De fietsen hebben ook een hoogwaardig aluminium frame en een verende voorvork en zadelpen voor extra comfort op hobbelige wegen. Daarnaast hebben de Kalkhoff Image 3.B en Endeavour 3.B Move een geïntegreerde bagagedrager en een minimalistisch ontwerp dat er indrukwekkend uitziet.


De Kalkhoff Endeavour 3.B Move is bij Upway verkrijgbaar vanaf €1.849.


Cube beste elektrische fiets

Cube Kathmandu Hybrid EXC

De Cube Kathmandu Hybrid EXC is een luxe en krachtige elektrische fiets die bedoeld is voor avontuurlijke ritten en lange afstanden. De fiets heeft een Bosch motor en een batterij die tot wel 150 kilometer meegaat. Ook deze fiets heeft een aluminium frame en een verende voorvork voor extra comfort op hobbelige wegen. Bovendien heeft de Kathmandu Hybrid EXC een geïntegreerde bagagedrager, verlichting en een display, die makkelijk te bedienen is via de app.


De Cube Kathmandu Hybrid EXC is bij Upway verkrijgbaar vanaf €3.349.


Trek beste elektrische fiets

Trek Allant+

De Trek Allant+ is een krachtige en comfortabele elektrische fiets die is ontworpen voor dagelijks gebruik en lange afstanden. Met een Bosch Performance Line motor en een batterij die tot wel 100 kilometer meegaat. Dankzij de Shimano Deore XT versnellingen kun je soepel schakelen en heb je altijd de perfecte ondersteuning tijdens het fietsen. De Trek Allant+ heeft ook hydraulische schijfremmen voor een veilige en betrouwbare remkracht. Bovendien heeft deze fiets een comfortabele zithouding en een minimalistisch ontwerp dat er geweldig uitziet.


De Trek Allant+ is bij Upway verkrijgbaar vanaf €2.799.


Riese & muller beste elektrische fiets

Riese & Müller Supercharger2

De Supercharger2 van Riese & Müller is een krachtige en veelzijdige e-bike die geschikt is voor lange afstanden en ruig terrein. Met een Bosch motor en een batterijduur van maximaal 180 kilometer is deze fiets de perfecte metgezel voor lange tochten. Daarnaast is de Supercharger2 uitgerust met een hoogwaardig aluminium frame en verende voorvork en zadelpen, waardoor je comfortabel kunt rijden op oneffen terrein. Het minimalistische ontwerp van de fiets zorgt voor een indrukwekkende uitstraling en is voorzien van een geïntegreerde bagagedrager.


De Riese & Müller Supercharger2 is bij Upway verkrijgbaar vanaf €4.249.


Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste elektrische fiets, dan zijn er tal van opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets of een premium model met tal van extra functies, deze modellen zullen zeker aan je behoeften voldoen. Kies degene die het beste past bij jouw stijl en voorkeuren en geniet van moeiteloos fietsplezier. Bekijk hier alle tweedehands elektrische fietsen van Upway.