OVER UPWAY


We streven ernaar om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken.

ONS VERHAAL 

Wist je dat elektrische fietsen in Nederland steeds populairder worden? Upway, begonnen in 2021, helpt fietsers om makkelijk en zonder veel geld uit te geven een goede elektrische fiets te kopen. Dit kan zowel met nieuwe fietsen als met refurbished fietsen.


We hebben heel veel betaalbare, goed nagekeken en netjes gerepareerde nieuwe en refurbished elektrische fietsen. Bij elke fiets die je koopt, krijg je 14 dagen bedenktijd en een jaar garantie, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Waarom Upway?

Een grote selectie e-bikes voor een scherpe prijs

E-bikes zijn een investering, dat staat vast. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe e-bike of een tweedehands refurbished juweeltje, wij bieden e-bikes van toonaangevende merken zoals Gazelle, Batavus en Sparta, die in Nederland bekend en geliefd zijn.


We werken samen met Nederlandse fietsenwinkels en fabrikanten om je uitzonderlijke kortingen tot 60% onder de winkelprijs te bieden.


Heb je een vraag over een elektrische fiets? Stel deze gerust!

Vertrouwen en kwaliteit


Elke elektrische fiets gaat door een streng certificeringsproces onder leiding van onze professionele monteurs. Met een uitgebreide inspectie van 20 punten garanderen we dat elke e-bike in uitstekende staat is voordat deze bij jou wordt afgeleverd.


We staan achter de kwaliteit van onze elektrische fietsen met een garantie van een jaar die alle mechanische en elektrische defecten dekt. We bieden ook extra verzekering aan om je fiets te beschermen tegen ongelukken en diefstal.

Beter voor de planeet


Elektrische fietsen worden steeds populairder als duurzaam vervoersmiddel in Nederland. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief dat zowel het milieu ten goede komt als economische voordelen biedt, zoals besparen op benzine.


Onze gecertificeerde tweedehands e-bikes helpen bovendien elektronisch afval en CO2-uitstoot te verminderen in vergelijking met nieuwe fietsen. Stap in de toekomst van vervoer met ons!

MAAK KENNIS MET UPWAY'S TEAM IN NEDERLAND

Onze monteurs, operationele teams, marketing en klantenservice bevinden zich in Nederland. Upway is actief in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, België en de VS, en geeft e-bikes over de hele wereld een tweede leven.

SLUIT JE BIJ ONS AAN

Vanaf het begin heeft Upway een actieve groep volgers online gemaakt en al meer dan 20.000 e-bikes weer een tweede leven gegeven. Kijk wat de media over ons zegt.