Elektrische fiets Terugbrengen in winkel

Elektrische fiets Wil je als fietshandelaar je nieuwe verkoop stimuleren door je klanten een concurrerend inruilaanbod te doen? 

Wij bieden je een tool waarmee je de inruilprijs in 3 klikken kunt schatten en zorgen vervolgens voor de logistiek en de betaling.

Meer dan 900 winkels vertrouwen ons voor hun overnames in Nederland

Upway Hoe werkt het?

Stap 1: Je schat de inruilprijs online in

We hebben een snelle en gemakkelijke schattingstool gemaakt om erachter te komen wat het inruilaanbod van Upway is in slechts 3 klikken. Gazelle, Cortina, Urban Arrow, Riese & Müller ... In totaal hebben we meer dan 200 merken elektrische fietsen op een rijtje gezet!

Stap 2: Klanten brengen hun fiets naar de winkel

Zodra de klant zijn e-bike heeft afgegeven, controleer je de staat ervan en help je hem een nieuwe e-bike te kiezen door gebruik te maken van de terugkoopaanbieding: handig voor hem en voor jou!

Stap 3: koopt de fiets van je terug

Jij kiest de dag waarop de koerier komt. Geen tijdverlies, geen voorraad, de elektrische fiets kan binnen 48 uur worden opgehaald en je wordt binnen 5 dagen betaald.  

Waarom fietsen kopen in de winkel?

Boost je verkoop van nieuwe fietsen door je toekomstige klanten een aantrekkelijke inruilprijs aan te bieden.
Bij partnerfietsenwinkels wordt 15% van de verkoop van nieuwe elektrische fietsen gerealiseerd dankzij het inruilaanbod! Op deze manier bouw je aan klantenbinding door hen in staat te stellen hun fiets regelmatig te vervangen. 

Een snelle en veilige herstelmethode voor jou en je klanten.
Je hoeft de taxatie, wederverkoop en logistiek van deze fietsen niet zelf te regelen.

Door fietsen een tweede leven te geven, bied je milieubewuste klanten een ecologische oplossing die zich inzet voor de circulaire economie.

Zullen we het bespreken?


Als je een inruilprogramma in je winkel wilt starten of algemene vragen hebt over Upway, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.