De Ideale Gazelle E-bike: Ultimate, Arroyo of Orange?


Welke Gazelle e-bike past het beste bij jou? De Ultimate, Arroyo of Orange? Een lastige keuze, maar geen zorgen! Bij upway begrijpen we dat het kiezen van de juiste Gazelle e-bike een uitdagende taak kan zijn. Elk model heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen, waardoor het moeilijk kan zijn om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften en fietsavonturen past. In deze blog zullen we de unieke eigenschappen van de Gazelle Ultimate, Arroyo en Orange toelichten, zodat jij vol vertrouwen de perfecte keuze kunt maken.


In de video Verschillende soorten elektrische fietsen van Gazelle | Upway vind je meer informatie over de diverse Gazelle modellen, waaronder de Orange C7 en de Ultimate C8+.

Gazelle Ultimate - De perfecte balans tussen functionaliteit en stijl

De Gazelle Ultimate is de ideale e-bike voor avontuurlijke fietsers die topprestaties willen combineren met comfort. Deze e-bike biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.


Met zijn hydraulische schijfremmen ben je verzekerd van optimale remkracht en nauwkeurige controle. Dit geeft je het vertrouwen om vol gas te gaan. De geïntegreerde accu van de Gazelle Ultimate is niet alleen een technisch hoogstandje, maar geeft de fiets ook een gestroomlijnde uitstraling. De accu is subtiel in het frame verwerkt, waardoor het design van de e-bike elegant en modern oogt. De Gazelle Ultimate wordt aangedreven door de krachtige 500 Wh Bosch middenmotor, die een uitstekende gewichtsverdeling en soepele ondersteuning biedt tijdens je fietstochten. De motor reageert op jouw trapkracht en zorgt voor een aangename fietservaring, of je nu lange beklimmingen trotseert of ontspannen door het landschap fietst. Meer weten over de 500 Wh Bosch middenmotor? Lees dan deze blog.


Aanbevolen Gazelle Ultimate modellen:

- Gazelle Ultimate T10 HMB: Een veelzijdige e-bike geschikt voor verschillende terreinen en lange afstanden.

- Gazelle Ultimate S10: Een krachtige speed pedelec voor degenen die graag snelheden willen bereiken. 

- Gazelle Ultimate C8+: Ideaal voor woon-werkverkeer en sportieve ritten in heuvelachtig terrein.


Upway heeft verschillende tweedehands Gazelle Ultimate modellen vanaf €1.599

Gazelle Arroyo - Comfortabel en sterk

De Gazelle Arroyo is dé e-bike voor comfortabele fietstochten, ook op langere afstanden. Met geavanceerde vering die oneffenheden in het wegdek moeiteloos absorbeert. Geniet altijd van een soepele rit, of je nu door de stad fietst of de natuur verkent. Naast comfort is de e-bike ook praktisch dankzij de sterke bagagedrager. Je hebt voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen, zoals picknickspullen, boodschappen of andere bagage.
Door de uitneembare accu is het opladen van de Gazelle Arroyo erg gemakkelijk, waar je ook bent. Je koppelt de accu eenvoudig los en sluit hem aan op een stopcontact. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over de beschikbaarheid van een oplaadpunt en blijf je altijd in beweging.

Aanbevolen Gazelle Arroyo modellen:
- Gazelle Arroyo C7: Een betrouwbare en comfortabele allrounder voor dagelijks gebruik.
- Gazelle Arroyo C8 HMS: Een uitstekende keuze voor dagelijkse ritten in stijl en comfort. Gazelle Arroyo T9: Ideaal voor langere tochten en ontspannen avonturen in de natuur.

Bij Upway heb je keuze uit verschillende tweedehands Gazelle Arroyo modellen vanaf €1.349

Gazelle Orange - Elegante stadsfiets met comfortabele geometrie

De Gazelle Orange modellen zijn ontworpen met het oog op eenvoud en comfort, en bieden een geweldige fietservaring voor dagelijks gebruik. De accu is slim in de bagagedrager, waardoor deze makkelijk te verwijderen is. De Gazelle Orange staat ook bekend om zijn lage brede instap, wat zorgt voor een veilige en comfortabele fietservaring.

Dankzij de verende voorvork en zadelpen vangt de Gazelle Orange moeiteloos alle oneffenheden in het wegdek op. Of je nu over hobbelige paden rijdt of door de stad fietst, altijd een comfortabele rit.


Aanbevolen Gazelle Orange modellen:

- Gazelle Orange C7+: Een stijlvolle en comfortabele stadsfiets voor dagelijkse ritten.

- Gazelle Orange C8 HFP: Perfect voor ontspannen tochten met vrienden en familie. Gazelle Orange T10+: Een krachtige e-bike voor lange stadsritten en uitstapjes.


Vind bij Upway dé Gazelle Orange tweedehands fietsen die bij je past vanaf €1.499.