Elektrische Fiets Cube Touring Hybrid


Cube Touring Hybrid: duitse kwaliteit voor ultiem fietsplezier

Op zoek naar de ultieme hybride fiets voor comfortabele ritten? Maak kennis met de Cube Touring Hybrid, de perfecte fiets op het gebied van fietsontwerp en functionaliteit. Deze veelzijdige fiets is ontworpen met één doel voor ogen: jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen, ongeacht het soort terrein of de afstand die je aflegt. Wat de Cube Touring Hybrid echt bijzonder maakt, is de combinatie van de eigenschappen van een stadsfiets en een sportieve fiets. Hierdoor is deze fiets niet alleen geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook geschikt als sportieve trekkingfiets.


De voordelen van de Cube Touring Hybrid

De Elektrische Cube Touring Hybrid van Upway biedt vele voordelen, hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • De krachtige Bosch performance Line motor: Een van de grootste voordelen van deze elektrische hybride fiets is de indrukwekkende Bosch Performance Line middenmotor. Met een vermogen dat zorgt voor stabiel rijgedrag en een koppel van maar liefst 75 Nm, biedt deze motor moeiteloos fietsen, zelfs op uitdagend terrein. De Performance Line motor staat altijd garant voor een krachtige en soepele ondersteuning.

Wil je meer weten over de invloed van jouw motor op het fietsplezier? Lees dan de blog: Een elektrische fiets met voorwiel, achterwiel- of middenmotor.

  • Betrouwbare Hydraulische Schijfremmen: Veiligheid staat voorop bij het elektrische fietsenmerk Cube, en dat is duidelijk te zien in de keuze voor betrouwbare hydraulische schijfremmen van Shimano. Of je nu door drukke stadsstraten navigeert of van afdalingen fietst in heuvelachtig terrein, de Cube Touring Hybrid elektrische fiets biedt uitstekende remkracht onder alle omstandigheden. Dit garandeert maximale veiligheid tijdens al je ritten.

  • Soepele Schakelprestaties: Een naadloze en vloeiende fietservaring wordt mede mogelijk gemaakt door de Shimano Deore 11-speed groep op de Touring Hybrid. Deze hoogwaardige schakelcomponenten zorgen voor soepele schakelprestaties en bieden een breed schakelbereik. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de juiste versnelling, ongeacht het terrein of de omstandigheden.

Waarom de Cube Touring Hybrid de beste keuze is

Ben je op zoek naar de ultieme metgezel voor je fietsavonturen? De Cube Touring Hybrid biedt een combinatie van kracht, comfort en kwaliteit die deze e-bike tot de beste keuze maakt. Vier redenen waarom deze elektrische fiets een klasse apart is:

  • Krachtige accu voor langdurig fietsplezier: Met de Cube Touring Hybrid ben je klaar om elk landschap te trotseren. De uitneembare 625Wh accu biedt een indrukwekkend uithoudingsvermogen, waardoor je langer kunt genieten van je fietstochten. Of je nu door de stad zoeft of de paden in de natuur verkent, deze accu staat garant voor betrouwbare ondersteuning.
  • Hoogwaardige versnellingen en remmen: De combinatie van hoogwaardige versnellingen en remmen van Shimano zorgt voor een ultieme rijervaring. Schakelen gaat soepel en snel, terwijl de remmen je optimale controle geven, zelfs bij hoge snelheden of in uitdagend terrein. Dit geeft een gevoel van vertrouwen en veiligheid tijdens elke rit.
  • Sportief en comfortabel fietsen: De Cube Touring Hybrid biedt het beste van beide werelden. Of je nu een sportieve uitdaging zoekt of wilt genieten van ontspannen fietstochten, deze e-bike past zich moeiteloos aan. Ideaal voor prachtige vakantietochten waarbij je zowel comfort als een sportieve prestatie waardeert.
  • Bosch Performance Line Motor voor optimale kracht: De Bosch Performance Line middenmotor met 75Nm koppel maakt het gemakkelijk om heuvels te beklimmen, zowel in eigen land als daarbuiten. Deze motor levert consistente en betrouwbare prestaties, waardoor je met vertrouwen nieuwe routes kunt verkennen.

Koop jouw elektrische fiets bij Upway en ontvang hoge kwaliteit onderdelen en 1 jaar garantie. De Cube Touring elektrische fiets is gebouwd met de beste materialen en onderdelen. Dit garandeert niet alleen een soepele en betrouwbare werking, maar ook een lange levensduur van de fiets. Investeer in kwaliteit en geniet jarenlang van onbezorgd fietsplezier. Daarnaast ontvang je tot 60% korting op de nieuwe prijs, waardoor je erg voordelig uit bent.

Als je toch meer op zoek bent naar een sportieve fiets, is een elektrische mountainbike ook zeker een goede optie voor jou. 

Toch op zoek naar een andere e-bike? Bekijk cube elektrische fietsen en bekijk de video hieronder voor meer inspiratie: