Lente korting: Bespaar tot €1000 op e-bikes


Upway heeft samen met 6 artiesten een unieke collectie samengesteld

Fietsen die zowel duurzaam als mooi zijn

Tijdens de Europese Week van de Mobiliteit biedt Upway een serie van 6 unieke refurbished e-bikes aan, ze zijn gepimpt door 6 verschillende Belgische en Nederlandse gerenomeerde artiesten. 


De e-bikes zijn voorzien van originele artistieke kunstwerken: getekend, geschilderd, geknutseld of bedrukt. 

Ze zijn niet alleen esthetische, duurzaam, mooi en functioneel, maar ook nog eens voorzien van een speciale waterafstotende laag. Je kunt dus volop van je elektrische fiets genieten, in alle weersomstandigheden.


De opbrengst van de verkoop gaat geheel naar twee goede doelen die fietsmobiliteit promoten.


De kunstenaars

Elektrische fietsen voor een goed doel 

De opbrengst van de zes limited edition gepimpte e-bikes gaat geheel naar twee goede doelen die Upway’s visie rond duurzame fietsmobiliteit delen: Bike for life van de Belgische Fietsersbond en de Nederlandse Stichting Cycling 4 Climate.


Met hun jaarlijkse ‘Bike for Life’ actie zamelen ze al fietsend geld in om de fiets voor iedereen toegankelijk te maken.

De stichting Cycling 4 Climate brengt fietsers samen in recreatieve fietstochten, om bewustzijn te creëren en in actie te komen tegen de klimaatverandering.

Waarom koop je jouw refurbished elektrische fiets bij Upway?

Wij zijn ervan overtuigd dat een elektrische fiets van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs kan worden aangeschaft.

De elektrische fietsen die Upway aanbiedt, ondergaan een 20-punten inspectie en professionele revisie. Je koopt dus een betaalbare fiets met gegarandeerde kwaliteit.

En door de levensduur van bestaande elektrische fietsen te verlengen, verminder je de ecologische voetafdruk.