De 3 beste elektrische stadsfietsen in 2024

Ben jij op zoek naar de ultieme elektrische stadsfiets? Bij Upway hebben we de beste selectie samengesteld die perfect aansluit op jouw behoeften.

De Cube Touring Hybrid One - Trendy en Functioneel

De Cube Touring Hybrid One is dé elektrische stadsfiets voor dames, met een lagere instap en korter frame voor ultiem comfort. Deze Cube e-bike is uitgerust met hydraulische schijfremmen, een Bosch motor, en een uitneembare accu van 500- of 600 kWh. Met deze e-bike maak jij een statement op de weg!

  • Prijs: Vanaf €2500
  • Bereik: Actieradius tot 120 km onder optimale omstandigheden.

Wil je meer weten over de Cube Touring Hybrid? Lees dan: De elektrische Cube Touring Hybrid.


De Kalkhoff Endeavour 1.B - Perfect voor Stadsritten

De Kalkhoff Endeavour 1.B Move, oorspronkelijk een trekkingfiets, is ideaal voor fietsritten tussen woon- en werkverkeer. Het model 1.B is een instapmodel in de lijn Kalkhoff elektrische fietsen. Deze fiets is uitgerust met een Bosch Performance Line middenmotor, Shimano MT200 schijfremmen, en keuze uit 400 of 500 Wh accu. Een alternatief model is de Kalkhoff Image 1B. Dit is een echte elektrische stadsfiets in het assortiment Kalkhoff e-bikes.

  • Prijs: €2000 - €2700
  • Bereik: Actieradius tot 63 km.


Gazelle Paris C7 - Betrouwbaar en Comfortabel

Gazelle staat bekend om betrouwbare elektrische fietsen, en de Paris C7 is geen uitzondering op de regel. Met een Bosch middenmotor, Shimano Nexus 7 versnellingen, verende voorvork en lage instap, is de Gazelle C7 betrouwbaar en comfortabel. Nog belangrijker: het is een van de beste stadsfietsen op de markt. Afhankelijk van jouw voorkeur en budget kan je kiezen uit een 300, 400 of 500 kWh accu.

  • Prijs: vanaf €2000
  • Bereik: Actieradius tot 140 km onder optimale omstandigheden.


Wat is de beste elektrische stadsfiets in 2024?

In de prijsklasse van €1500 tot €3000 zijn dit de beste keuzes voor elektrische stadsfietsen:

  1.  Cube Touring Hybrid One 2024: De meest elegante elektrische stadsfiets met een lagere instap, korter frame en stijlvolle afwerking.
  2. Kalkhoff Endeavour 1.B: Een perfecte stadsfiets met Bosch Performance Line middenmotor en Shimano MT200 schijfremmen, ideaal voor woon-werkverkeer.
  3. Gazelle Paris C7: Een van de meest betrouwbare en comfortabele elektrische stadsfietsen met een Bosch middenmotor, Shimano Nexus 7 versnellingen en een verende voorvork.

De Cube Touring Hyrbid, Kalkhoff Endeavour 1.B en de Gazelle Paris C7 in het assortiment van Upway.

Upway biedt een gevarieerde selectie tweedehands elektrische stadsfietsen, waaronder de populaire modellen Cube Touring Hybrid, Kalkhoff Endeavour 1.B en Gazelle Paris C7. Waarom zou je bij ons kopen?

  • Variëteit en korting: Ontdek een breed assortiment met prijzen voor elk budget, inclusief kortingen tot 60%. Zo vind je de bovenstaande modellen al vanaf €1000 in onze collectie.
  • Garantie en kwaliteit: Al onze fietsen worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole, uitgevoerd door onze monteurs. Bovendien worden versleten mechanische- en elektrische onderdelen vervangen. Wil je hier meer over weten? Lees dan: Refurbishing door Upway