De 3 beste elektrische damesfietsen in 2024

Wil jij weten voor welke elektrische damesfiets jij het beste kan kiezen in 2024? Ontdek in deze blog van Upway de topmodellen die voldoen aan jouw behoeften en stijl.

De Cube Touring Hybrid One

De Cube Touring Hybrid One is een gerenommeerd model in de wereld van elektrische fietsen, en om goede redenen. Met een lagere instap en een korter frame is de Cube Touring Hybrid One de ideale elektrische dames. Deze e-bike is daarnaast comfortabel en veilig. De fiets is namelijk voorzien van hydraulische schijfremmen, de sterkste remtypen. Verder is de Cube Touring Hybrid One uitgerust met een Bosch motor en een uitneembare accu van 500- of 600 kWh. Deze e-bike is niet alleen functioneel, maar ook trendy. Door de stijlvolle afwerking van deze e-bike maak jij een statement op de weg!
  • Prijs: vanaf €2500
  • Bereik: een actieradius tot 120 km met de krachtigste accu en optimale omstandigheden.

Wil jij meer weten over de Cube Touring Hybrid? Lees dan: De elektrische Cube Touring Hybrid.


Riese & Müller Nevo GT Vari

Als het aankomt op premium kwaliteit, is de Riese & Müller Nevo GT Vari een klasse apart. De premium kwaliteit komt tot uiting in het extra comfortabele Royal Gel zadel, een sterke Bosch Performance Line middenmotor en goed verende voorvorken. Bovendien heeft deze e-bike een ketting riem aandrijving die geen extra smering nodig heeft. De Nevo GT Vari is dus de onderhoudsarme keuze! De extra lage instap maakt deze e-bike daarnaast perfect als elektrische damesfiets.
  • Prijs: vanaf €4500 
  • Bereik: een actieradius tot 125 km met de krachtigste accu en optimale omstandigheden.


Gazelle Paris C7

Gazelle staat bekend om zijn betrouwbare fietsen, en de Paris C7 is daar geen uitzondering op. Met een betrouwbare Bosch middenmotor, Shimano Nexus 7 versnellingen, een verende voorvork en een lage instap, is de Gazelle C7 een betrouwbare elektrische damesfiets. Je hebt daarnaast keuze uit een 300, 400 of 500 kWh accu. Indien je voor de sterkste accu gaat, heb je een actieradius tot 140 km. De Gazelle C7 is de e-bike met de beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • Prijs: vanaf €2000. 
  • Bereik: een actieradius tot 140 km met de krachtigste accu en optimale omstandigheden.


Wat is de beste elektrische damesfiets in 2024?

  1. Gazelle Paris C7. De beste prijs-kwaliteit dames e-bike. 
  2. Cube Touring Hybrid One. De meest elegante elektrische damesfiets in het middensegment. 
  3. Riese & Muller Nevo GT Vari. De beste premium e-bike in het assortiment elektrische damesfietsen.

Elektrische damesfietsen bij Upway

Ook Upway heeft een groot assortiment elektrische damesfietsen. Onze focus ligt op het aanbieden van tweedehands elektrische fietsen. Waarom zou je overwegen om hiervoor te kiezen?

  • Prijsvoordeel: Tweedehands elektrische damesfietsen bij Upway zijn aanzienlijk voordeliger dan nieuwe modellen. Je krijgt namelijk tot 60% korting op de modellen in ons assortiment! 
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor een tweedehands elektrische damesfiets help je ook het milieu. Een elektrische fiets is de perfecte vervanger voor een scooter of auto. Daarnaast help je ook het productieproces: in plaats van het maken van een nieuwe fiets, krijgt de gebruikte e-bike een nieuwe eigenaar!
  • Kwaliteit gegarandeerd: Upway biedt kwaliteitsgaranties en controles om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare en goed functionerende tweedehands elektrische damesfiets krijgt. Jouw e-bike wordt daarnaast refurbished door onze professionals: beschadigde en niet-werkende onderdelen worden vervangen.